Blog

Colònies musicals on passar-ho genial!

L’antic blog de les colònies el trobareu a: https://coloniesaccent.wordpress.com/

Últim dia

Avui marxem cap a casa, s’acaben les colònies i això ens posa una mica tristos. Però sabem que l’any que ve tornarem!! Avui hem esmorzat amb calma i hem fet l’entrega de diplomes a totes les divisions. La divisió aèria ha qiedat en 1a posició, a continuació la divisió terrestre i per últim la divisióSigue leyendo «Últim dia»

5è dia

Avui és l’últim dia de colònies, i tot i que estem tristos també estem contents i contentes perquè aquesta nit hi ha la discoteca!! Hem començat el dia amb un concurs del despertar del cos, ballant les danses matinals de les colònies, i tots ho hem fet genial, estem fets uns dansaires! La piscina haSigue leyendo «5è dia»

4t dia

Hola mares i pares! Avui al matí hem aprés una nova dansa que ens han ensenyat els nous monitors! Ha estat xulissima tot i que hem acabat esgotats. Després d’un assaig intens hem pogut gaudir d’una fantàstica estona lliure de piscina on hem pogut jugar tant fora com dins l’aigua i acabar ben relaxats. DurantSigue leyendo «4t dia»

3r dia

Avui hhem començat el matí amb una mica de percussió corporal amb una canço de «Bruno Mars». Després de despertar el nostre cos hem esmorzat i hem assajat. Hem acabat el matí a la piscina fent el joc de la batalla perfecte, que consistia en agafar globus d’aigua que hi havia flotant a la piscinaSigue leyendo «3r dia»

2n dia

Hola mares i pares! Avui hem començat el dia movent el cos! Un cop ben desperts hem anat a esmorzar i a assajar. Al matí també hem iniciat el joc de l’assassí, que aquest any hem hagut de versionar perquè no ens podem fer petons. 😔 També hem pogut gaudir d’una estona de piscina onSigue leyendo «2n dia»

1r dia

Les colònies de música han començat! És un any diferent i complicat, però no podíem passar l’estiu sense les colònies de cada any. Aquesta setmana plena de música i jocs ho passarem genial! Avui hem començat el matí coneixent Can Mas, una casa de colònies a la que no hem estat mai, i per tantSigue leyendo «1r dia»


Sigue mi blog

Recibe nuevo contenido directamente en tu bandeja de entrada.

Crea tu sitio web con WordPress.com
Comenzar
A %d blogueros les gusta esto: