1r dia

Les colònies de música han començat! És un any diferent i complicat, però no podíem passar l’estiu sense les colònies de cada any. Aquesta setmana plena de música i jocs ho passarem genial!

Avui hem començat el matí coneixent Can Mas, una casa de colònies a la que no hem estat mai, i per tant tot eren novetats.

Quan estavem a la piscina hem rebut un missatge que ens anunciava que fa aquest any és el 75è aniversari de la fi de la 2a Guerra Mundial, i que és un any per a reflexionar sobre els errors del passat i treballar valors que ens ajudin a no repetir-los. Enllaç missatge.

Aquest missatge també ens ha comunicat com començar el joc que ha acabat amb la formació de 3 divisions.

La divisió naval està representada pel color blau i correspon a la pel·lícula «El pont sobre el riu Kwai» i el General Yamamoto.
La divisió terrestre està representada pel color verd i correspon a la pel·lícula «La vida és bella» i en Guido Orefice.
La divisió aèria està representada pel color vermell i correspon a la pel·lícula de «La gran evasió» i el General Gambara.

Per poder aconseguir les polseres del nostre color hem fet el joc del «Desambarcament a Can Mas» i hem descobert el nostre amulet (caixa metàl·lica, intercomunicador i ulleres d’aviació) i el nostre transport (vaixell, tanc i avió).

Hem creat la nostra bandera, el nostre himne i la nostra marxa i aquesta nit l’hem presentada davant de la resta de divisions. Ha estat un espectacle fantástic.

I per acabar… el joc de nit «Trobar l’enemic» en el que hem hagut d’amagar-nos, fer sons d’ocells i buscar-nos, ja veieu que molt esbogerrat.

I no podem oblidar-nos que avui la Júlia ha fet 15 anys!!! Felicitats Júlia!

Fotografies:

Enllaç més fotografies

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Crea tu sitio web con WordPress.com
Comenzar
A %d blogueros les gusta esto: